Wednesday, June 24, 2009

Selingan...

Sebab2 aku tak upload blog yg tak ade lah rmi sgt pembace nye melainkan mereka2 yg setia itu:
1)Laptop aku sungguh mcm siput sedut...Kalo lawan dgn kure2 pun, kure menang...
2)Tak ade mase nak anta laptop nih g format
3)Tah kat sape pun nak format laptop nih
4)Aku amik mase 2 jam utk edit 1 entry dgn gambar...
Tensen siot!!!!!!!
Kawan2 aku nye blog pun aku tak dpt nak tgk..
Di atas kelembapan ini...
Aduh!!!!!

Ade sape2 ade solution?!

8 comments:

Doctor_Mistress said...

aku ade aku ade...... soh je cekgu yan format. die skrg byk free time...kan cikgu kan kan kan

----yan---- said...

eh perempuan simpanan, bukannyer aku xpnh try nk format..tp laptop tuh ader momok kot sbb xnk terima cd xp aku tuh..padahal aku gn tuk notebok aku ok jerk..

dil,
bukak tingkap campak jerk kat bawah..

dil lg,
ko bg kat ajiem, then ajiem pas kat andak..soh andak wat kan..
1week jerk ko xder notebok..xmati der ko kalo xder notebok tuh seminggu..aku rs idea nih mcm dh lama aku bg, (aku rs cam aku keje kat proton lg time aku bg idea nih)

hOneY said...

ala...dil bli baru jer r...hahaha
byk kan dah duit skg..:P
byk jer laptop kat lowyat 2..
hehehe

aku yg DIL said...

amboi2....
soh campak luar lah..
beli baru lah...
suke nye ati korg...

ye perempuan simpan...
cik segamat da byk kali cube...
laptop aku bkn ade momok, tp die gemok..
haha...

ye yan...
time kasih utk idea ko tuh..
aku sgt menghargai nye...
tp aku sgt sayang utk berpisah terlalu lame dgn ia..
1 minggu itu lame..

ok next idea plss....

Doctor_Mistress said...

to yan G: ko x ikhlas memberi kot sbb tu arr laptop dil x leh terima cd xp ko tu hehehhe hati mau baik (mcm penah bc je ayat ni dimana2) kuikuikui....

to dil: pe kata ko bli cd xp lain (memandangkan cd yan x mampu memberikan prestasi yg memberangsangkan) then ko format sindri. x pun ikut ckp madu, bli je baru. ape gune gaji engineer byk2 tuh....x kan nk tunggu musim tuai mcm yan gak hahahha

aku yg DIL said...

halo beb...
gaji gua skit je lah....
xmcm gaji2 cik lecturer....

kopi phreak said...

aku pengikut setia ko dil

aku yg DIL said...

tengkiu bob..