Wednesday, June 24, 2009

Bukti Pembakaran DLL...





Cantek kan kain nih...

Kak Ayu beli nih...

Aku tak beli..ke aku beli...

tak igt da..Hehehe



Aku dgn cho yg hampir lemas dlm lautan kain....

Aku da tak pedulik camera tuh...

Sibuk tgk kain...




Kekmy, Cho, Kak Ayu n Kak Pitt yg berpure2 bergambar..

Walhal sume tgh giler pilih kain...

Especially Kak Ayu n Kak Pitt....



Ini lah gaye kak ayu yg mcm cite confession of shopoholic....Sampai muncung2 mulut kak ayu...Hehehe....Kak Pitt cool jek...Walopun diorg 2 mmg da gaye borong kedai nih...





Longgokan beg2...Skit jek nih..Bawah2 kusi tuh pak supir tuh sumbat kan...Lagi pun nih baru Pasar baru...Blm tmpt2 lain lagi...


Sempat tuh bergmbr dgn ascott...Pak Lilik dgn Pak Supir nye(lupe nak tnye name...bz shopping jek...hahahha)...Mase nih Den a.k.a Mujahiddin da malas nak vollunter nak amik gmbr lagi..Die pun nak masuk dlm gak kan....



Pemandangan di bandung...Giler nye penuh dgn pembangunan...Sesak dgn rumah2 dgn kedai2 sume2 lah....



Di Rumah Mode yang tak berkesudahan nya...


Tempat makan kitorg...Cilpas...Makan ns goreng jakarta...Like I said...Tasted better...



Santaian sblm tido...
Lepas kire2 duit...
Lepas Anas wat demonstrasi 'rantai kuat'..
Tido ler...pnt da...
Aku, anas, kekmy, Kak Ayu, Den, Kak Emey, Cho n Kak Pija a.k.a Pitt
Kredit to Kak Shima selaku tukang amik gmbr





Kerana Laptop ku mcm siput seput ounye lmbt....
Gune streamyx ke broadband ke...
Sebab virus yg da berkepuk2 dlm tuh...
Ni lah jadi nye...
Skit jek dpt upload gambar nye...
Tak pe...
Aku akan tetap cube dgn penuh kesabaran mengupload hari esok nye kami di sane.....
InsyaAllah...

3 comments:

Cik Qemm said...

cibubur,serpong,karawaci.

apekah?

aku yg DIL said...

hah?!
ape tuh

bii said...

tah kat blakang gambar tuh ade tulis makanan2 tu ler..ngek btul kakak aku sorg ni..

mantap..(Y)kalo ade msn tu symbol utk thumbs up..hehe
kain adek manakan?