Monday, June 8, 2009

Berjimba-jimba Part I

Last week semase kehadiran cik qemmal di bumi kl terchenta ini, aku susie dan qemmal tlh membuang mase berjimba-jimba...

Ahad:
Location: Papa Rich kat Rampai Business Court(ke center,aku tak sure)
Kehadiran: Aku, susie, qemmal
Care kehadiran: Memandang kan sume da besar, jadi sume bwk kete...
Kete yg paling mantap mcm biase cik susie ler...(kete idaman aku tuh)
Orginizer: Aku pun da lupe...Qemmal kot...
Topik2 perbincangan:
a)aku dgn susie (sekali lg) single mingle...
b)bagaimana seorg budak perempuan ini suke bende yg susie suke@suke susie
c)nak ke putrajaya utk amik gmbr+buang mased)perjumpaan di tangguhkan pada hari esok utk ke putrajaya....
Isnin:
Qemmal dtg ampang part (dkt ofis aku) tngu susie dtg angkut kitorg nak g putrajaya nih..
Dlm pukul 7 lebih susie msg kate keje die tak habis lg...
Bos die las2 minit bg keje...
Terpakse pospond esok..Biase lah keje kan...
Keje nih mmg suke las2 minit....
Dgn itu: kami dgn cho pegi mkn oldtown kt tmn melati...
Pas tuh mkn anta qemmal balik...
Walopun aktiviti ini tidak di rancang, di sebab kan qemmal membawe kamera die yg bes..

Ini lah hasil nye....





Nota kaki utk susie:
sori ler susie...
Lmbt plk aku upload gambr2 nye...
Igt kn duk cni tak banyak keje...
Rupe2nye nih lah keje aku yg plng terbyk penah aku alami sejak aku keje...
hehehhe....


Nota kaki lagi:
Patut aku nak letak entry nih las week, tp tak berkesempatan....


To be continued...

3 comments:

bii said...

papa kau mmg rich pun..

aku yg DIL said...

bukan mama ku yg rich itu..
kaching2!!!

Cik Qemm said...

haha enjoy bersama phtoscape!