Sunday, March 29, 2009

Kekecewaan...

Hari ini aku da berjalan hampir 1 kl...
Misi : Mencari kasut clarks...
OMG!!!!
Ssh nye...
Rupe2nye org2 kl nih kaye2...
Sume org pun nak beli kasut clarks...
Dari Midvalley (butik die dgn jusco)...
Ke Bangsar Village (cho yg dpt beli slipe crocs, smlm die da beli kasut)
Ke Sogo ( kat sogo aku nak beli purse pas tuh salesperson die cam *******, jd aku puntak jadi lah beli purse)
Last skali ke The Mall...
Sah!!!
Memang sah takde..
Same ade tak ade size ataupun takde pattern yg aku nak tuh..
Kate budak kat kedai tuh kasut yg aku minat tuh last year punye...
Sukati aku lah...
Huh...
Jap2...
Bukak pintu...
Ayah balik...
Hehehe...
Melapor kan status keadaan rumah pada kementerian kewangan a.k.a ayah...
Lampu lah rosak, washing machine lah rosak...
Mentang2 ayah balik, sume pun nak rosak...
Ok...
Abis da...
Kesimpulan ari nih : kecewe giler tak dpt kasut idaman nih... Adoiii.....
Ok untuk kali terakhir...
Aku nak tido da...
Sok keje...
Hehehe...
Macam tak caye ek aku keje...
Da2...
Ngarut plk aku nih...

Utk yan:
Mari kite same2 rase kecewe...
Hehehehe....
Mari kite bakar duit untuk mengubati kekecewaan ko itu...
Ayuh!!!

4 comments:

----yan---- said...

aku tolong bakar duit ayah ko bole x..hahahaha..peti ais umah sewa aku pn cam xbrape sejuk dah..aku pn nk ngadu kat ayah ko jgk ler..haha..

ko nyer kecewa bole di hilangkn..bnyk lg ko x g..
OU blom round lg..aku nyer kecewa..huhuhuhuhu..

aku said...

alah...
boleh jek...
mahadir offer diri nak jadi kumbang tuh..
ape lg..
ekekek...
ayah aku kate nak beli washing machine baru..
asik rosak jek..
haha...

e.i.n.e. said...

aku pun nak join bakar duit, tapi aku dah membakar selama 3 hari berturut2. makanya aku puasa bulan ini. sekian.

aku said...

haha...
aku blm gaji sibuk da bakar da...
ekekek...