Sunday, July 4, 2010

Terpengaruh Jua

Selalu dengar cite2 org beli2 barang kat blog...
Selalu jugak wondering, ok ke? sampai ke?!
Akhir nye, aku menjadi lah antare org2 yang terpengaruh pade rakan sebaye dan keadaan semase...
Beli lah jua aku kasut...
But, on my defense, kasut tuh cantek ok...
Belum penah jumpe lg kat kedai...
Tuh yang aku decide nak beli tuh...ke tuh alasan nak beli jek?!hehe
Time kasih pade yan yang meletakkan link orangelittle kat page die..
Thank you yan...


Cun kan?!tak penah jumpe kat kedai kan?!kan kan?!

8 comments:

malincute said...

perghh..ni tggi 10inci ape nihh

amoi said...

risau plak aku nnt dil tegolek

aku yg DIL said...

bongek...blm try lg beraksi dgn kasut nih...haha

teman said...

wah pasni jalan dah sama tinggi r dgn dil

e.i.n.e. said...

chissss, lawa plak wedges ni. aku kene beli satu. dem!~~~

aku yg DIL said...

kan?!cantek kan...tp blm pki lg..takut..haha

----yan azna---- said...

tinggi seh....
jgn tergolek sudah..
hahaha..
aku pn xpnh beli kat website tuh lg...

aku yg DIL said...

ko tak penah beli tapi ko link...ceh...aku yg terpengaruh nye...