Monday, July 26, 2010

Tak Perlu Tapi Mahu..Tak Mahu Tapi Perlu?!

Perlu tak perlu....
Mahu tak mahu...
It not an issue...
Tuh semua urusan mereka dengan tuhan..
2 tag line ini yg aku baru blaja dari mereke2 yg bertanggungjawab mengajar aku...hehe
Anyway, berbalik kepada isu di atas....

Kalau aku senyum, aku tak aspek pun org itu balas semule...
Kalau aku tegur, aku tak aspek pun org tuh balas semule..
Fine...
Whateva...
Like I give a shit!!!
But dun go n tell him which is my boifren kate aku yg tak nak kawan dgn korg...
Buat cite mengarut kate aku yg tak nak tegur n kawan dgn korg...
Buat fitnah kate korg tegur aku tapi aku yang buat tak tau...
WTF?!
Ok, lepas nih aku tak perlu lagi senyum pade korang kerana apperently korang tak reti bersopan santun dan beradab
tak pule aku nak kate korang nih tak beradab kan
Issue nye skrg nih pasal rampas ke ape?!
Aku tak pasti..
Aku rampas kawan korang utk jadi boifren aku ke ape?!
Macam mane cite nye nih sebenarnye?!
Ape yang korang nak dari aku?!
Atau korang nak die?!
Ape yg korang nak nih?!
Ape?!

Aku?!
Aku akan fight for it ala lagu cheryl cole tuh...we gotta fight fight fight fight for this love...ewah
Andai kata bukan jodoh kami pun, bukan sebab korang...
hanya andai kate ok..akan aku pertahankan dan perjuangkan..cewah...semue ni demi aku ok...bkn org lain..huh
BUKAN!!!!

Cerite nih seswai ke dgn konsep best woman win nih?!
Haish...
Macam2..
Trime kasih menwarnai hidup aku yang sedie banyak kaler da nih..
Trime Kasih....

So conclusion, aku tak akan lah nak biar kan korang nak buat sukati korang terhadap aku...
Terhadap die?!
Aku akan cube tidak tak biar kan juga walau hakikat korang da biase buli die kan?!
Tak ape..
Demi die..
Aku akan sabar...
BUkan sebab aku rase takut dgn korang...
Tapi sebab die...
Sebab aku respect die...
Sebab die...
Sebab aku care tentang die...
Sebab die tetap anggap korang kawan die walau korang slalu buli die...
Aku akan biar kan ape yang korang buat tetap korang buat sebab die..
Kalau ikut aku,memang... malas nak abis kan ayat
Mungkin kalau aku cukup bersabar,akhir nye korang akan sedar I doubt that
Well again, never live life thru expectation...
U'll get dissapointed..
But then again, I always pray...
Doa agar segale2 lancar...
Agar aku akan terus bersabar dan menerime...
Doa agar aku ditenteramkan hati ini...
Agar aku tidak cepat melatah dan terus bersabar...
Aku pasti, ketentuan Allah..
Allah Maha Mengetahui...
Walau ape pun berlalu aku tetap bersyukur...
Alhamdulillah...

2 comments:

----yan azna---- said...

not AGAIN..huh

aku yg DIL said...

ape?!tak komplen ape pun..luahan ati jek...hehe..lex r...