Sunday, September 6, 2009

Buat Aku Tersenyum

Untuk kali ke 86 rase nye...
Aku tgk cite nih pas blk dari bukak pose yg d belanje oleh Along (antare makcik2 aku yg ade iaitu kakak ibu)
Bukak2 tv nmpk cite nih...
Aduh...
Sungguh donggeng cite2 begini yek kawan2...
Tersenyum aku sorang2 tgk ending cite nih...
Bes nye kalo aku pun begitu....
Mengape cite sume nak akhir dgn happy ending...
Takut nnt org bakar panggung kot...
Hahahaha...
Anyway....
Selepas aku agak senyap dari industri ngorat mengorat ini, smlm aku mengorak langkah pertama....
Bertuah nye mamat ini...
Hehehehhehee...
Selepas amin tuh...
Tapi amin ttp di hati lah kan...
Nih try2 nasib jek..
Kot2 ade respond...
Susie, die tak respond pun....
Huhuhuhuhu...
Smlm susie telah memberi aku nasihat lagi semangat utk terus menceburi bidang ini....
Hehehehhe...
Thanx susie....
Tapi nmpk nye respond kureng menarik...
Aduh...
Pencen r cm nih....
Next!!!!!!!!

3 comments:

Cik Qemm said...

wah aku terlepas cite.u owe me this hot story!

kopi phreak said...

weh,aku tringin nak tengok cite ni r,kat ne nak donlot, aku takmo torrent,nak direct donlot,ade tak?

aku yg DIL said...

aku hahahah je lah eh..
hehehe