Saturday, September 12, 2009

Ape Itu Kebahagian...

OK kanak2...
Pelajaran hari ini kite akan define ape itu bahagie ye...
Bagi aku....
Bahagia itu apabila melihat org2 yg kite sayang bahagia...
Aku bahagia bile ibu dgn ayah hepi, bless with good health...
Aku bahagia bile cho dgn adik hepi (in their own way)...
Aku bahagia kwn2 bahagia...
Ye....
Aku bahagia bile kwn2 aku sume sibuk nak kawin...

Aku: Slmt buke pose :) (msg ini tlh ku anta utk beberape ari tanpe dpt reply..tp semlm..)
Die: Awak adilah yek?
Aku: Adilah mane yek :p
Die: Adilah yg keje kat r*****l tuh?ngaku je lah...
Aku:Hmmm...ok..sy ngaku..cm ne tau?
Silent...........
Aku: Solat terawih ke?
Die: Tak lah. kuar dgn aweks...
Aku: O...rmi nye tuh...nape sy tak de sane?
Die: Sory la.I'm stick to 1.mr X kan ade
what the F?asal mr X?hingin plk aku kt die..aku nk ko
Aku: mr X?die ade ke?bkn die mc ke td...
Silent...........

Situasi yg same org yg berbeze...
Aku: weh,tnye skit
mr X: tnye pe?
Aku: btl ke die tak penah cite pape?die ade gf x?
silent lg.....
Aku: adoiiyaii....lmbt r ko nih...kate lah ko tgh dgn die plk..
mr X: aku tgh drv lah...yg ko nak marah2 nih asal
aku: mane de aku marah2...aku cool jek r....
silent hmpr 1 jam...
Aku: lame nye ko drv...g kedah ke?
mr X: aku kt luar.ko nk tnye pe?
Aku: Pasal die lah..
mr X: owh pasal die...ko lmbt lah die da ade gf
ade aku kisah...kisah ke aku
Aku: Erm....tak de perasaan...tak kisah pun..aku cube nasib jek...k lah...mangsa seterusnye..next!!!!!

moral of the story...
Aku kne turun gear dr gear 5 ke gear 1...
Kamaliah kate aku kne tukar dr naik ferarri ke superbike...
Masih tak faham?!
Pendek cite aku nih jenis muke tak malu...
Rase nak knl or suke, trs terang jek...
Kalo da ade gf, aku mls lah nak kaco...
Tapi kalo die sudi sekadar nak kwn, ok jek...
Its not like i want to get married or wat...
Next!!!!!!!!!

7 comments:

♥MALIN♥ said...

wess...ade lg sorg ko nk try. ala.. bdak FKE tu, yg ko pnah YM dulu tu. die kn da break dgn awek die kann?? try la masuk line... heheheh.

suggestion jekk...~

----yan---- said...

bukan ke mamat tuh dh jd kawan dil jgk..time aku sebok intebiu proton tuh, dil ko ader nk bg resume kat dia nk soh antr kat compny area shah alam..
dil, mamat yg tuh kan yg malin ckp kan..

aku yg DIL said...

ye btl yan...
mamat tuh lah...
bkn mamat lain..
penat da oiii

malincute said...

so... xde kontek2 lg ker....

aku yg DIL said...

xde malin...
no die pun aku da ilang...
ym ape tah lg..
da bekurun aku xbukak

Doctor_Mistress said...

ha mamat mane nih...???? mana?? mana???? apsal cam aku tetggl ketapi kli ni..... *kompius*

aku yg DIL said...

tuh lah ko...
g wat tato jek keje...
hahaha