Monday, May 31, 2010

Tak Boleh Jadi Ni!!!

Halamak....
Hari ni rase berapi2 pule semangat kejalanan aku...
Baru tadi cik ain kate die nak g vietnam bulan 7...
Usha2 fesbuk member, ternampak plk die pegi australia...
Hish...
Tak boleh jadi nih...
Mahu jalan jua...
Tapi....
Sentiase kekeringan duit...
Utang da keliling pinggang nih kalo ade 5 pinggang,5² pun penuh dengan utang...haha
Cuti pun tak banyak...
Perlu ke aku simpan cuti dan duit untuk kawin?!
Hehehe...
Tibe2 kuar topik plk...
Tahun depan nak amik lesen scuba...
Hahaha...
Gile lah aku nih...
Cuti tak de...
Duit sikit..
Ade hati nak pasang cita2 tinggi...
Takpe2...
Hidup hanye skali...
Rite dear?! mcm lah c dear itu membace blog ini
Hahaha skali lagi...

5 comments:

teman said...

muahaha.. xpalah.. siapakah gerangannya dear tu.. dia2 yg lain lagi bnyak nak baca..

wah bestnya angan2.. aku pun xda g rancngan tuk thn depan.. keja xda.. xbrani nak rancang2.. just abihkan apa tentatif thn ni dulu.. tp kalau xbeli awal2 t mesti mhlkan.. uwaaa... thn depan nmpaknya aku xda rancanganlah.. tiba2 nak buat luahan rasa kat blog ko plak.. blah

aku yg DIL said...

dear tu die lah...
hehe...
xksh dear tuh mace ke tak...
sbb dlm hati ade dear :p
jom kak kr...jln2!!

peminat DIL no.1 said...

waaaaaaaaaaaa....sgt suke blog ni punye backgorund..lawa siot..

aku yg DIL said...

haha...sape plk nih?!
ecah da kembali ke ape nih?!

peminat YAN no.1 said...

jeng jeng jeng...haha