Tuesday, May 25, 2010

There goes MY MOTIVATION

Semangat awal pagi hari ini telah hilang,lenyap….
Ok adilah…
Come on…
Focus…
I told u so…
Don’t get so comfortable…
Arghhh!!!
Aku nih pun hari2 mahu tensen…
Tapi pagi ni, sesuatu telah buat aku hilang semangat…
Semangat utk keje…
Tapi masih terlalu awal utk betul2 sedih mahu pun betul2 hilang semangat…
Come on adilah….
U need no one tell u that u are strong…
Arghhhh skali lagi!!!!!

Letih betul…
Ari nih mmg SUX!!!!
Dah lah hilang focus…
Cilent banyak songeh lg…
BOSS BEST!!!!!!!

Pagi2 ade org khabar kan good news die pade aku…
Dulu die ade pegi exam kat uitm utk jawatan ape tah aku tak ingat…
Lulus!!!
YAY!!!..
Yay ke?!
So, next step die kene pegi interview…
Kalau interview lepas, meaning die no longer work here…
There goes my motivation to wake up in morning and pegi keje…
I’m happy if u’re happy
Aku cakap pade die…
Hmmmm~~~~

Dapat lagi satu perkhabaran, ade 1 kakak yg slalu tolong aku karang surat @ email pun nak benti jugak…
Tak tahan dgn tekanan yg diberikan oleh org2 sekeliling bos lah tuh..hahaha
Husband die kaye…
Die tak keje pun tak pe n memang die tak de keje lain pun lagi…
Kalau lah aku pun blh benti cm tuh…
Bes nye….


PERLU SEMANGAT!!!!!!
SILA CARI DALAM DIRI SENDIRI!!!
BUKAN PADA ORANG LAIN YEK ADILAH!!!!

2 comments:

teman said...

caiyok2 adilah.. anda mest boleh punya.. anda hnya perlu motivate diri anda.. anda kan best..

aku yg DIL said...

haha...tengkiu2 cik R...
hehe...