Friday, April 9, 2010

I AM OVER YOU

Kalo dulu mungkin ni seswai utk die...Tapi kini tidak lg...
Lagi pun aku da ade crush yg baru...Ahaks...
Jejake Batu Hati ku yg mmg ade six pack pun...ewah...


Smlm dapat call dari member lame...
Member yg baik lah jugak kire...
Tapi die da kawin baru2 nih...
Alah, member yg dulu aku penah ade crush...
Tapi ini kan adilah...
Crush ke crunch ke...
Tak kisah pun nak ngaku...
Tapi sblm die kawin lg aku da over him....
But he somehow has this thought and idea that I'm Not over him..
So pathetic isnt it?!

Imagine 1/3 of our conversation is about me convincing him that I AM TOTALLY OVER HIM!!!!
'Tak pe dil...Aku paham...Ko still tak dapat terime hakikat yg aku da kawin'
SAY WHAY????!!!!!
Giler ke hape....
Aku happy kot single mingle nih...
Hape ke bebal sgt nak convince kan orang yg aku bahagia mcm nih...
Come to think of it...
Tak yah ler susah2 nak convince kan org...
Lantak deme ler....

3 comments:

teman said...

muahaha..

aku yg DIL said...

teman kenal org yg saye cite kan itu?!hehe

bii said...

saya kenal juge! muahaha. oi mok view my new fun cool blog!