Friday, April 30, 2010

Hish...

Kebuhsanan lah plk d break yg panjang ari jumaat nih...
Nak g mkn, da kenyang...
Nak g jln2, gaji tak masuk lagi ye,ini 30 hb dan gaji blm masuk..bes kan
Broadband aku da tak boleh pakai balik kat ofis yg bes nih...
Nak update cite, nak gune gambar...
Gambar plk dlm fon...
Nak transfer tak de kabel...
Nak gigi biru, ade plk pc kt ofis nih gigi biru nye...
Hish...
So, aku mepek2 je lah ek...

Nak cite pasal perihal 1 manusie ini lah....
Tak mahu bagi tau sape die...
Tapi die kan, slalu komplen pasal makanan yg die mkn...
Makanan yg die beli lah...
Tak sedap, tak cukup lemak, kurang manis bla bla bla...
Aku selaku tong sampah yg ape2 pun telan nih ckp kt die:
I nih tak pandai masak...Sbb tuh I tak komplen byk2...I makan jek..Kalau I pandai masak, mmg I tak beli da...Sbb org lain masak konfem tak sedap...
Die jawab plk
I pun tak pandai masak da tak pandai tuh,jgn nak pandai komen jek...hati aku kate, tapi I tau macam mane patut nye die rase...Patut nye ade rase lemak2 skit bla bla bla...
Part bla bla bla tuh jek yg aku dengar...
Hahaha....

Motif cite:
Jgn suke nak komplen...
Cube jadi tong sampah mcm aku nih...
Sume pun bedal...
Tgk badan lah kan...
Hahahahaha...

2 comments:

Cik Qemm said...

dilah pandai masak la !

tapi lame da tak rase ko masak kan.

huhu

aku yg DIL said...

hehe...aku pun da lame xrase aku sndri msk...hehe