Friday, March 5, 2010

From Paris With Love

Ari tuh tgk cite nih...
Cuti yg tgk wayang...
Bes2...
Anyway...
Blh thn lah cite nih...
John Travolta cool gile kot...
Jonathan Ryhes Meyer a.k.a boipren aku mmg ensem lah...
Tp sedikit aku tidak suke cite nih iaitu ianya tntg terorist...
Kalo terorist ape lg...
Agak bersifat keagaaman lah jugak cite nih...
Tapi die tak mention direct yg terorist tuh islam...
Anyway,agak nye cite nih br kuar kot ms aku tgk...
Ke mmg die tak de niat nak potong...
Ade byk lah ayat2 curse nye...
Tapi bes ler....
Hahaha...
Action die bes2 lah...
Overall, kalo korg tgk cite nih pun ok jugak kot...
Tak de lah sux sgt....

nota kaki:
sape kah mau teke aku tgk cite nih dgn sape?!
huhu...
gedik plk aku...

3 comments:

aisyah said...

waakakakka..mmg gedik weh...kalu aku jwb betul dpt chilis gak ke??haha..dgn bin hamed?

aku yg DIL said...

xde makne nye aku nk blanje...
ala..ko perlu ke nak kete lg?aku gedik2 je kot...haha

e.i.n.e. said...

hahaha. share boyfriend rupe nye kite. boyfriend aku pun jonathan rhys-meyers. :P