Monday, July 20, 2009

Susahnye...

Di kale dlm perjalanan dari KK ke Brunei...
Ade byk cite sbrnye..
Tapi there is jus this one thing playing in my mind...

Susah sgt ke nak kawan?
Susah sgt ke?
Susah sgt ke?

Okey, here's the story...
There's this one human being that I like to introduce as MFI...
This MFI and I have been fren for not that soooooo long...
Aku start baik dgn die ade lah dlm sebulan nih...
Btw, this human being budak 1 ofis dgn aku...
Every morning aku akan lepak kt tempat die...
Saje borak2...
This MFI nih blh thn klakar lah...
Sronok gak r borak2 dgn die...
Well, anyway....
This one fine day, aku dgn die pun kuar pas keje...
Tak de lah g mane pun...
Bukan dating pun pe pun..
Jus g low yatt jek...
Carik barang....
Pnjg lah cite nye...

Anyway, too make a long story short...
The next day after kitorg kuar tuh, perangai die towards aku pelik sgt...
The day before tuh, die siap cite salah silah family die sume...
Aweks2 die...
The next day tuh, slalu kalo aku g tempat die kitorg slalu borak...
Gelak2 sume...
Tak abis kt citu, slalu email lg...
Kol gune fon ofis lg...
Pendek cite, mmg cm rapat giler r...
Tibe2 pas kitorg kuar tuh, die tak nak cakap dgn aku...
Tak nak layan aku...
Siap selisih dgn aku kat pantry kalo ade org die wat tak nampak jek...
Apehal mamat nih?!
Konfius aku...
Tapi kalo tak de org, ok jek die tegur aku...
Siap da lah sms aku tak balas...
Bile aku kol mmg tak nak layan langsung lah..
Pade hal sblm nih, ari2 die akan kol aku...
Atau aku akan kol die...
Tibe2 jek lepas pade malam tuh...
Siap g lepak dgn dak2 ofis tak ajak aku eh...
Sok nye br aku tau....
Kureng asam tul....
Asal tah...
Aku rase die igt aku suke die kot...
HELLLOOOO!!!!!!
Maaf lah...
Hati aku nih masih ade amin kot...
Pbhtttttt btl....

Masalah tul lah laki nih...
Silap aku jugak kot...
Igt nak wat kawan mcm aku kawan dgn yan...
Yg ari2 kol..
Ari2 msg...
(Hampir stp ari kan yan?)
Aku igt nak wat kawan mcm tuh...
Mungkin sbb die LELAKI....
Aku benggang jek...
Kalo aku btl2 suke tak pe gak...
Nih bukan aku suke pun...
Ekele btl lah mamat nih....

4 comments:

----yan---- said...

bole tahan hampir ler jgk..
mana main msg lg skrg..
kan dh kaya ..
call jerk selalu..
sampikn 1 ari leh call 3@4 x..
yer ler..
menggigil xder gosip sehari..
muahaha..
aku ader gosip best nih..
menggigil dah nih..
balik msia roger aku erk

aku yg DIL said...

perh...
intro tak tahan...
saje nak bg aku menggigil nih...
takpe2...
smpi jek kl nnt aku trs collect cite nih

Cik Qemm said...

isk ntah pape jek.perasan giller.ke ade org jd batu api,tu tetibe die shock tuh.haha

aku yg DIL said...

tah ler..
nk jek aku tnye...
tp bia ah