Saturday, July 18, 2009

Sementare

Maaf kawan2...

Marah betul kak nora yek aku tak update blog nih...

Hehehhe....

Btw, yan, kak nora marah kt ko..

Sbb ko dtg PD ari tuh tak carik die...

Tgh menunggu pesawat ni...

Nak ke KK....

Byk bende nak cite sebenarnye....

Tapi malas nak tngu laptop yg mcm kure2 nih...

Ye...

Laptop aku msh sakit...

Blm baik lg...

Nasib baik tak terjangkit selseme babi...

Hahahha...

Anyway, sekadar mengisi mase sementare tunggu cik2 yg mmg tak cantek yg pakai bj merah yg muke sgt masam mengalahkan cuke panggil utk duduk di seat utk berlepas...

Adios....

2 comments:

----yan---- said...

notebook yg lembab cam tuannya tuh pn ko nk bawak jgk..
patut nyer time berjimba2 nih ler g hntr baiki..

ko pn bersalah jgk..sbb ko xingtkn aku kak nora kat pd..ko bersalah jgk..xkira..ko pn patut bertanggngjawab!!!!!!

aku yg DIL said...

ekele...
tuh lah...
sayang nak tinggal kan...
rs mcm tinggal nyawe plk
cewah..

ade plk aku yg kne jugak...
ceh...
ko lah tak igt kak nora...
haha...