Monday, August 9, 2010

Salt


Salt ialah garam....
Kan?!
Nape perlu name die 'Salt'?
Buat lah sugar ke chocolate ke...
Ok2..
Aku sedanag merepek...
Al kisah...
Aku telah menonton Salt ini...

*teringat*

Dila nih kaki wayang jugak eh..

Saye nih semua pun kaki...

Semua pun kaki?!

Ye lah..Kaki makan,kaki jalan,kaki tido, kaki tgk tv...ahhh..semua kaki lah...

*ok..iklan da abis*

Mase nak tgk cite Salt ni,aku teringat ade komen aku bace dlm paper malay mail tak silap aku...
Die kate cite Salt nih biase jek...
Selain cite die cite action,other then that mcm biase...
Die kate first 10 minit da boleh agak sape yang jahat nye...

Ok..
Aku kate...
Plot cite die menarik..
Lain dari yang lain..
Walopun ending die tak make sense..bagi aku lah...
Memang da boleh agak sape yang jahat tuh,cume tak sangke jahat die mcm tuh...
Dan cite nih byk mengundang aku punye 'aik'
Double double tak tau nak stop kat bape double agent..
Conclusion aku;
Cite nih ok..
Menarik lah jugak...
Tak rugi jugak lah tgk...
Bagi aku lah...

Tapi ade 1 line dialog die yg aku jatuh cinte

I dont want to be safe...I want to be with u...

Owh...
Sungguh aku jatuh cinte dengan kate2 itu...
owh skali lagi...

2 comments:

e.i.n.e. said...

line yg ko suke tu, mesti le sangat2 bermakna. nak2 ade encik taman kat sebelah. wakakakaka!

aku yg DIL said...

hahaha...hahaha lagi...