Tuesday, October 27, 2009

Top Of The Cream....


Blank...
Slalu cm nih...
Bile aku nak update jek blog nih aku rase blank...
Padehal byk je bende nak cite...

Anyway duk tak duk da 8 bulan since Amin depart...
Rase mcm baru sgt...
Blm lg aku penah lupe kan Amin...
Lame2 tuh aku baru noticed...
Knape aku tak dpt lupe Amin...
Sbb Amin terlalu dekat dgn aku...
Dekat sgt...
Dlm hati aku...
I am learning to let go of him...
I AM!!!
Not to say that I can't...
I have to...
I am letting him...
Tooooo many things to not remember him....
Allah lebih menyayangi (seriusly...aku skrg susah sgt nak eja menyayangi skrg nih..apsal tah)
Allah mengetahui yg terbaik...
Terima kasih kawan2....
Allah begitu baik memberi aku kawan2 yg baik...
Not forgetting such a wonderful family...
Daaaaa...

5 comments:

Doctor_Mistress said...

Babes, be strong ok.... Apa yang berlaku adalah yg terbaik utk kau dan juga arwah. Hanya Allah yg tahu...Let the memories remains in ur heart but don't forget to keep move on wif ur life k ^_^

aku yg DIL said...

yup...
thanx...

MrsTedDyBuncet said...

kuatkn smgt dil.. kwn2 yg len still with u.. n same2 doakan arwah hepi kat sana.. Insyallah.. :)

bob ikhwan said...

oh no,perut aku...

Anonymous said...

KO OK DIL?.. itulah ayat aku.. mmg xda ayat lain.. slalu aku lah yg ketingalan.. samalah cam blog nih.. bukanlah xalert.. sblm ni aku mmg bz sngat2.. mmg xsmpat nak feeling2 lyn blog.. this week aku free.. arini aku spend time keja seharian just tuk baca blog ko..xsangka ko nak upload pic ni.. kalau xsilap aku yg snap pic nih.. hope ko dah makin tabah ms aku comment ni.. dah 11bln..