Thursday, October 1, 2009

Near Death Experience

Melampau sgt ke tajuk aku nih?!
Tapi serius tadi...
1St time in my life mmg aku rase real giler....
Aku mmg pk aku akan mati da....
Yang klakar dan bodoh nye 2 pekare terlintas dlm pkiran aku
1: sian lah cho kne tinggal sorg2..
2: cm ni ke amin rs sblm die nak meninggal...

Here goes the story...
Agk ssh nak cite dgn detail...
Sbb dgr aku cite lg bes..
Hehehe...
Anway, time lunch td aku several people dari level aku nak kuar pegi lunch...
Kitorg terstuck dlm lift..
Nih bkn stuck biase2 punye...
2 kali lift tuh jln n stop..
2 kali lift tuh turun dgn laju nye mcm kabel die nak putus...
Mcm naik roller coaster tp tnpe mengetahui nasib ko mcm mane...
Siap cover siling lift tuh runtuh lg..
Nasib baik plastik...
Siap da berasap2 dlm lift tuh...
Aku pk nih mesti kabel nak putus nih...
Mati lah aku nih....
Sempat gak lah aku mengucap..
Kot2 nih mmg da mase2 akhir aku..
Dkt setengah jam jugak lah terstuck...
Lambat giler help dtg...
Gempak tak gempak lah kes stuck dlm lift nih smpi ade sorg kakak tuh pengsan bile kuar dr lift tuh...
Siap kne bwk g hospital lagi...
Kesian giler die...
Takut sgt agk nye...
Aku pun yg tak pernah2 ade fobia n trauma pun jadi takut nak naik lift..
Alahai ofis aku level 22..
Kalo level 4 mmg aku naik tangge aku...

5 comments:

----yan---- said...

giler ah..
sue ler bhgn maintenance lift tuh..jahat..wat keje xbtol..

Doctor_Mistress said...

huiiyoooo cam scene dlm filem... tp pape pun seb bek ko selamat dil....alhamdulillah....

aku yg DIL said...

tuh la pasal...
da mcm final destination plk..
hehe

Hussaini Mustafa said...

heh, tau xpe.
da la 'mude' lg neh.
xyah la mati lg.
psl pe x ley?







psl x lanje saini lg lewh.... -_-

bii said...

hoii ya Allah ade jek mamat ni..ni pun nk kene pukul yn pemukul lalat jadi waffles lah ni..HAHA,ni pun kes basaini xblanje bai lagi oke?

oh kakak ku,alhamdulillah..sian kakak tercinta ku ini..:D