Saturday, April 4, 2009

Kekecewaan yang tertebus ++

Kasut idaman aku, abaikan persekitaran itu...
kasut aku yg kaler itam tuh yek, bukan yg kaler pink itu.
kalo korg kate tak cun pun, aku tetap kate cun..hehehe

Hahaha...
Menuju ke destinasi yeye...
Hehehe...
Destinasi @ Lokasi : The Curve
Akhir nye pencarian berhasil..
Dpt jugak aku akhirnye kasut idaman ini...
Bukan setakat kasut idaman jek...
Tambahan lain2 pun ade..
BYK!!!!!
Semue pun mcm org kaye...
Hehehe...
Cho sangat baik minggu ini...
Die beli barang sgt sikit...
Aku pun macam tak percaye nih...
Mungkin ade sedikit insaf lps tgk confession of shopoholic (bes giler cite tuh)...
Aku dgn yan tak reti nak amik pengajaran dari cite itu...
Ala, lagipun kami baru lagi berjinak2 dalam industri pembakaran duit ini (ye ke?!)



Dun judge us...
Nak wat cm ne... Semue pun perlukan yg baru...
tapi jarang2 lah.. Yan kate next month duk umah diam2...
ye ke yan :P

Yg pelik nye, aku tak rase penat pun...
Hahha...
Serius!!!!
Yan dgn cho da kelepet da smpi jek umah...
Mayb aku srnk sgt kot dapat kasut idaman...
Hehehe....
Ok2...
Enuff about the my shoes :)
Nite2 everyone...

4 comments:

♥MALIN♥ said...

mungkin Allah bg aku hikmah kot keje ari sabtu tu. klu x, sure aku ikut g xtvt bakar duit tu skali... kekekekke~

ptg td aku tgk fast n furious!! n bkar duit cket kt kedai bodyshop bli perfume.. tp cket je la hasil pembakaran tu... haha (saje nk inform jgk~~~)

----yan---- said...

huhu..handbag ku yg cantik..muahahahaha..

strt esk kene pose...hahahaha..

ermm..aku xbeli perfume lg..oh..tidakk..ader lg brng xbeli..hahahaha

e.i.n.e. said...

wahaha. aku dah bakar duit dan dah start pose. cam haram tiap2 bulan dok bakar duit aku nih. perfume beli time christmas la, harga gile2 jatuh. bleh start kumpul duit skang, tu pun kalo tak bakar duit lagi bulan depan. hahaha!

bii said...

tgn gemuk sape yg tgk mkn kat tepi tuu??