Sunday, April 19, 2009

Asik Bakar Duit jek, mari bakar ayam pule....

nah...hebat skali hasil nye...kek pun ade...


haa...nih lah 2 org yg bertungkus lumus cube menghidup kan api..
2 org itu ida n ajim yek..bukan budak G yg balut itam itu.....peace :D



thanx to malin, yan n kak anim.kak iz jugak lah....
sedap giler kek tuh....aku mmg suke...
aku mkn hingge titisan terakhir...
mantap2...thanx coz tak beli choc indulgence..hehehe


nah...ini die....its like the reunion of the gengs kapak...
after for quit sometimes...
bile lg boleh cm ne? sume da membawe
haluan masing... sob sob...
wah...sedih nye aku....
kne wat cm nih lg nih, kt segamat plk ek yan...



Nak cite ape?
Gambar da abis cite sume da...
Hehehhe....
Ain, rugi r ko tak datang...
Hehehe...
Ko kalo bakar duit nak jadi presiden, bab2 bakar ayam tak nak ek...
Takpe2...
Bab2 bakar2 yg masuk mulut dan jadi lemak bg aku lah jadi presiden...
Hehehe....

Sebenarnye aku dgn budak G yg berbalut itam tuh dgn cho (cho tolong skit2 jek lah, peace cho....die sibuk kuar kan brg2..(tarik rambut aku plk cho G nih....da ler tak bace pun blog nih...menepek je sebelah aku yg kiut yg tgh menulis blog ini)) stat membakar arang dari jam 6 ptg...
Smpi agak abis lah fire stater tuh kitorg keje kan....
Dtg penyelamat iaitu ajim n ida pkl 7, baru api nak jadi...
Rupe2nye slame 1 jam tuh tak de api pun...
Salah kan budak G berbalut itam tuh...
Peace Cik Nazihan d segamat (tatkala aku menulis blog ini, die mst tgh bergundah gulana hati nya sbb nak ke segamat..hehehe)...
Anyway, setahun opss 2 jam kemudian kak anim pun dgn malin pun dgn membawa kak iz tlh smpi ke umah aku (kul 7 lebih aku kol diorg, c kak anim G msh tgh tngu malin G d srmbn) dgn membawa kek yg mantap lg sedap....
Suke2.....
Makan punye makan smpi tak igt dunie punye....

Sok pg brkfst yg tdo umah aku yan G of coz lah, malin dgn kak iz(mrk pakej) dgn kak anim smbg mkn mknan smlm...
Hehehe....
Owh yek, dis week las lah Cik Nazihan G menepek d umah aku...
Pas nih die akan berjuang menjadi tenaga pengajar d segamat yg ade McD, Kfc n pizza n forgetting Jakel...
Ekekekek.......

2 comments:

----yan---- said...

chillis..chillis..chillis..
cik engineer jgn lupa yer..ko sudah kalah ... jgn lupa simpan gaji ko tuk blnja aku..xkira bila2 aku dtg kene blnja..

e.i.n.e. said...

wahaha! aku pun same ar bakar ikan kat johor. sori ler x dapat mendatangkan diri aku yang bizi ini ke parti ko. takpe, ko blanje aku ngan yan chillis, aku belanja ko kerispykreme, oke? hahahaha. tak pun, brownie letak eskrem kat secret recipe. oh lemak degil sudah muncul, tidak!!!