Monday, January 31, 2011

In Love....With My JOB!

All of this madness....
Mak aii...
Im sure...
My En Not Sooooo Boss sangat gumbira hati nye kerna telah berhenti kerja...
Lepas kan 2 projek yang BEST ini kepada aku!

The best part?!
Ye, aku yang paling junior (sile bace paling mude :p) dalam team haram jadah nih...
Team ini termasuk untuk semua department,bukan department aku saja..
Jadi, sukar lah untuk mempercayai, apetah lagi mendengar kate malah keputusan dari aku ini!
Semua pun akan doubt punya...
Serius...
Best doh jadi aku!
Bile nak orang kene tembak, cari haku!
Bile haku bagi jawapan, "betul ke?nanti I confrim kan balik dgn boss u"
Ye, bos aku buat segale keputusan...
Even nak print dalam A3 atau A4 atau A0 atau A1 memang semua die buat decision...
Bukan haku!
Nak makan ape tengah hari pun kene tanye die..
Serius!
*sile bace dengan penuh sarcastic*

**tengok...bende nih aku draft jek...tengah sedap2 hangin lagi semangat nak
karang tadi, ade orang semak2 plak nak cari aku...
sekarang idea dah hilang dah...sambung nanti lah...huh**

3 comments:

People said...

Hehehheh dil...dil...dil...u and ur job...never ending huh.....

----yan azna---- said...

sama jugak le ngan ko tuh kak hanim

aku yg DIL said...

haha..thanx A LOT yan!