Sunday, August 9, 2009

Aktiviti Hari Sabtu

Semalam sabtu...
Sekian..
Hahahaha....

Smlm aku amik xm ptd kat SMK Dato Lokman, Kg Pandan...
Skolah tuh buruk giler mcm skolah teknik aku...
Mungkin sbb skolah lame kot..
Anyway...
Seangkatan dgn aku yg amik xm nih cik ain dgn funky mama nora...
Malin pun...
Tapi aku tak sure die amik ke tak...
Malin ko amik ke tak?

Ade 5 bahagian kne jwb..
Bahagian C paling aku suke skali....
Math...
Siap tak cukup mase...
Tapi mmg bes...
Tapi soklan die ulang jek dari soklan yg aku amik mase bln 2 ke 3 ari tuh...
Owh yeah...
Nih kali ke 2 amik xm nih disebabkan oleh kesenggalan aku....
Dan aku plan nak amik lg sampai aku lulus insyaAllah...

As for conclusion,
For those yang nak amik xm nih...
TOTALLY, DEFINITELY kne bace buku MALAYSIA KITA yang
buhsan,tebal dan tak menarik sgt membantu itu...
Tapi dalam byk2 soklan yg paling aku bengang skali ialah...
Wakil negara Malaysia ke negara-negara Komenwel:
Pesuruhjaya Tinggi atau Duta
Aku yang sengal nih jawab duta lah tanpa rase bersalah...
Maaf ayah...
Da bape kali da ayah cakap...
Kalo negare2 Komenwel die tak panggil kedutaan...
Die panggil High Comissioner (HICOM) mcm tmpt ayah keje skrg nih...
So, wakil die di panggil Pesuruhjaya Tinggi lah....
Time kasih kepada diri sndri di atas kesenggalan anda...

Kne amik kali ke3 lah aku nih jwb nye...
Takpe2...
Tang esei tuh, goreng je lah...
Mcm tak biase...
Tapi aku tak sehebat kak nora lah...
Berjaye goreng smpi bermuke2 surat...
Aku 2 jek...
Hahahhaha...

Pas xm g jusco maluri...
Jumpe sister2 yg aku tinggal kan lps break tghari...
Yesssss!!!!!
Thanx cho...
Carik kan baju utk aku...
Aku yg poyo berazam tak nak bakar duit bln nih, telah berjaye membakar dgn membeli baju baru....
Yessssss sekali lagi....
Sbenarnye aku tak sedap badan nih...
Rase sengal2 jek...
Tapi bile tgk baju baru trs segar...
Tahniah Adilah!!!!!

8 comments:

malincute said...

aku x gi..sbb kene g 2 umah org kawen aritu tu...hehe...

phatcaliph said...

good luck!

Doctor_Mistress said...

hehehheh mantopppp..... nmpk bj trus segar. g cek la wehhh dh sengal2 bdn tu. beb ko g x sunway nxt week...cam lama lak aku x jumpe ko. rindu la....teeetttt....(NOTTTT.....) hahahahha

aku yg DIL said...

kalo rmi g, gue g ler...
kalo xrmi, mls ah

malincute said...

tmpt event mcm x masyuk sgt laa.. nak basah2 bdn ke..hehehe

kte g karok+tgk wyg+mkn2+joyah kan lg best...

**arap2 ecah x bace...hehehhe~~**

----yan---- said...

xyah g ler weh..aku jeles kalo korang g..huhuhuhu..aku boikot sape yg pegi..muahahaha..then aku akan lakukan mogok...hahahahaha..(ayt org yg xdpt g mmg begini...)

e.i.n.e. said...

sib baik aku betul pasal hicom tu, wakaka! weh, sukma xiii tu wat kat melaka. aku rase aku dah banyak gile salah. hahaha!

aku yg DIL said...

aku pun byk salah gak ain...
malin, aku stuju dgn ko tuh...
tp ok gak kalo kite g...
leh jeles kan yan...
jom kwn2...
hahaha